Site icon NewsIT

“Τσουχτερή” η Παιανία – Ψάχνει για άλλο προπονητικό ο Παναθηναϊκός

28.05.2013 | 14:40
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναζητήσει άλλο προπονητικό κέντρο για τον Παναθηναϊκό, καθώς το ενοίκιο που συμφώνησε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι πολύ υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν στους "πράσινους"

Από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου προκύπτει πως ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις έρευνες ώστε να βρει άλλο προπονητικό κέντρο, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να πληρώνει το δυσβάσταχτο ποσό των 1.2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η συμφωνία που έγινε προ ημερών για παραμονή στο προπονητικό κέντρο την ερχόμενη σεζόν έγινε ουσιαστικά κατ’ ανάγκη, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο φάκελο για την αδειοδότηση της ΠΑΕ.

Όμως φαίνεται πως η απόφαση να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την Παιανία πριν ολοκληρωθεί η επόμενη σεζόν είναι οριστική και ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Αλαφούζος έχει κάνει επαφές με δύο – τρεις ιδιοκτήτες χώρων στους οποίους θα μπορούσε να κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο, ενώ μία τέτοια περίπτωση φέρεται να είναι ο Δήμος Αμαρουσίου, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός φημολογείται πως έχει κάνει επαφή.

Διαβάστε ακόμα…

ΣΚΑΪ… χορηγία για την άδεια του Παναθηναϊκού

Αιχμές για την ΕΠΟ από Αλαφούζο

Παναθηναϊκός: Θα πάρουμε σίγουρα αδειδότηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version