Site icon NewsIT

Τζορτζ Μπάλντοκ: Αστυνομικός πήδηξε στην πισίνα και έβγαλε έξω τη σορό του

10.10.2024 | 17:20
Τζορτζ Μπάλντοκ: Αστυνομικός πήδηξε στην πισίνα και έβγαλε έξω τη σορό του

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, με την αστυνομία να τον βρίσκει μπρούμητα στο νερό και να πηδάει μέσα για να βγάλει έξω τη σορό του, όπως εξήγησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στο Live News.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής μίλησε στο Live News για το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και ανέφερε όσα συνέβησαν στο σπίτι του διεθνούς ποδοσφαιριστή μετά τον εντοπισμό του, αλλά και τις πληροφορίες που προκύπτουν για την τραγωδία.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής: «Όταν πήγε ο πρώτος αστυνομικός ήταν εκεί ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος. Στην πισίνα ήταν μπρούμητα τα σώμα του. Ο αστυνομικός πήδηξε στην πισίνα και τον έβγαλε έξω και προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Έβγαζε αφρούς από τα στόμα που αυτό δείχνει πνιγμό.

Ήρθε ο ιατροδικαστής και δεν βρήκε σημάδια. Βρέθηκαν δύο ποτήρια με υγρό. Θα δούμε τι ήταν αυτό το υγρό. Την αστυνομία ενδιαφέρει εάν ήταν κάποιος άλλος εκεί. Οι πληροφορίες λένε πως ήταν μόνος του. Οι πληροφορίες λένε πως οι κάμερες τον έχουν εντοπίσει να μπαίνει στην πισίνα. Σημαντικά θα είναι τα τοξικολογικά αποτελέσματα».

Από την άλλη πλευρά, ο ιατροδικαστής και πρόεδρος ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων μίλησε για τα πιθανά αίτια του θανάτου του Μπάλντοκ και υποστήριξε τα εξής:

«Πρώτα από όλα να διευκρινίσουμε ότι ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι η τελική αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός εντός ύδατος η ιατροδικαστική διερεύνηση πρέπει να φθάσει μέχρι την αρχική αιτία. Γιατί ένας άνθρωπος 31 ετών, αθλητής φθάνει να πνιγεί εντός μία πισίνας όταν ξέρει να κολυμπάει. Βάσει της εμπειρίας μας, ουσιαστικά σε αυτή την ηλικιακή ομάδα-ειδικά σε αθλητές- αυτό που συνήθως παρατηρούμε είναι κάποιες μυοκαρδιοπάθειες».

«Υπάρχουν συγκεκριμένες μυοκαρδιοπάθειες, που δυστυχώς τις διαπιστώνουμε τελικά στο νεκροτομείο», κατέληξε ο Λέων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version