Σάββατο, 12 Οκτ.
27oC Αθήνα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγή στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στη μνήμη του διεθνή ποδοσφαιριστή

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγή στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στη μνήμη του διεθνή ποδοσφαιριστή
Eurokinissi

Λίγο μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και πριν γίνει το τζάμπολ στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το ελληνικό μπάσκετ τιμά τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η ΕΟΚ αποφάσισε να τηρηθεί σιγή ενός λεπτού πριν από την έναρξη όλων των αγώνων στου σαββατοκύριακου στα εθνικά πρωταθλήματα, ως φόρος τιμής για τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ποδοσφαίρου.

Στη Greek Basketball League, η αρχή έγινε από το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (2η αγωνιστική του πρωταθλήματος). Αν και η αναμέτρηση στην Πυλαία δεν είχε οπαδούς στην εξέδρα (σ.σ. κεκλεισμένων των θυρών), παρόλα αυτά, οι αποστολές των δυο ομάδων αλλά και οι λίγοι διαπιστευμένοι στάθηκαν όρθιοι και ακίνητου, τιμώντας τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναπαύσου εν ειρήνη” ανέφερε η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν από την έναρξη όλων των αγώνων των Εθνικών πρωταθλημάτων που θα γίνουν σήμερα και αύριο, 12-13/10, για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, μία μέρα πριν από τον αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Ουέμπλεϊ με την Αγγλία, βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις