Παρασκευή, 11 Οκτ.
25oC Αθήνα

Τζόρτζ Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγής σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου από την ΕΠΟ

Τζόρτζ Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγής σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου από την ΕΠΟ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου (12-13/10/24).

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έπεσε σαν βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον 31χρονο να φεύγει από τη ζωή αναπάντεχα το βράδυ της Τετάρτης (9/10/24) στο διαμέρισμα του στην Γλυφάδα.

Οι φίλοι και οι συμπαίκτες του αδικοχαμένου παίκτη πήραν μια ιστορική νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην Αγγλία στο «Wembley» αφιερώνοντας το αποτέλεσμα στη μνήμη του Μπάλντοκ.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) ανακοίνωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ως ένα ελάχιστο φόρο τιμής για τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η ανακοίνωση

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ως φόρος τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος διεθνούς ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που πρόκειται να διεξαχθούν το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις