Site icon NewsIT

Τζορτζ Μπάλντοκ: Έπαινοι στην Αγγλία για τον Παναθηναϊκό μετά την είδηση για την πλήρη κάλυψη του συμβολαίου του

15.10.2024 | 12:49
Τζορτζ Μπάλντοκ: Έπαινοι στην Αγγλία για τον Παναθηναϊκό μετά την είδηση για την πλήρη κάλυψη του συμβολαίου του

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ένα βρετανικό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θα καλύψει πλήρως το συμβόλαιο του Τζορτζ Μπάλντοκ, που πέθανε πριν λίγες ημέρες στη Γλυφάδα και η είδηση γνωρίζει την αποθέωση από τους Άγγλους στα social media.

Η «Daily Mail» έκανε γνωστό το θέμα για το συμβόλαιο του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αγγλία και τα σχόλια για τον Παναθηναϊκό στην πλατφόρμα «X» (πρώην Twitter), είναι κάτι παραπάνω από αποθεωτικά, με πλήθος από επαίνους προς τους “πράσινους” για την σκέψη του όσον αφορά την ενίσχυση της οικογένειας του 31χρονου άσου.

«Η χειρονομία του Παναθηναϊκού είναι πραγματικά αξιέπαινη. Δείχνει τη δέσμευση του συλλόγου όχι μόνο στους παίκτες του αλλά και στις οικογένειές τους σε περιόδους αφάνταστων δυσκολιών. Αυτή η πράξη της πληρωμής του υπολειπόμενου συμβολαίου για την υποστήριξη της οικογένειας του Μπάλντοκ κατά τη διάρκεια μιας τόσο τραγικής περιόδου, αντανακλά μια βαθιά αίσθηση ευθύνης και συμπόνιας, θέτοντας ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι αθλητικοί οργανισμοί μπορούν να υποστηρίξουν πέρα από το γήπεδο» έγραψε ένας Άγγλος φίλαθλος, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τόνισαν πως «…από σήμερα θα γίνω φίλαθλος και του Παναθηναϊκού».

Κάποιοι φίλοι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίστηκε ο Μπάλντοκ για 7 χρόνια, πρότειναν να διεξαχθούν δύο φιλανθρωπικά φιλικά ανάμεσα σε Ελλάδα κι Αγγλία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις «λεπίδες» στη μνήμη του με τα έσοδα να διατίθενται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version