Site icon NewsIT

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Ήταν σοκαριστική η εικόνα» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

10.10.2024 | 18:05
Τζορτζ Μπάλντοκ: «Ήταν σοκαριστική η εικόνα» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

“Ήταν πολλές ώρες, ήταν μπλε. Ήταν σοκαριστική η εικόνα”, αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας τη στιγμή που ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σοκαρισμένο παραμένει το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο μετά την είδηση του θανάτου του 31χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Star λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Τζορντ Μπάλντοκ και έκανε λόγο για σοκαριστική εικόνα.

«Με τη βοήθεια ενός αστυνομικού τον τράβηξαν έξω, ο άνθρωπος είχε ήδη πεθάνει. Ήταν πολλές ώρες, ήταν μπλε. Ήταν σοκαριστική η εικόνα, δεν υπήρχε άλλος στον χώρο της πισίνας», περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας για τη στιγμή που ο Τζορτζ Μπάλντοκ ανασύρθηκε νεκρός.

Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός χθες (09/10/24) το βράδυ στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι ιατροδικαστές στους πνεύμονες του 31χρονου ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε αρκετή ποσότητα νερού.

Το σώμα του δεν είχε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να παρέπεμπαν σε τυχόν εγκληματική ενέργεια. Σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πισίνα βρέθηκε και ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα και ποτήρια που έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πάντως ακόμη δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί αν κάποια παθολογική αιτία ή άλλη ήταν αυτή που συνετέλεσε στον πνιγμό του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Κατά τη νεκροτομή ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, ωστόσο η διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα απαιτεί αρκετό χρονικό διάστημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version