Πέμπτη, 10 Οκτ.
22oC Αθήνα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε πένθος η Εθνική Ελλάδας, με μαύρες φωτογραφίες στα social media

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε πένθος η Εθνική Ελλάδας, με μαύρες φωτογραφίες στα social media
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ και στην Εθνική Ελλάδας, με τους λογαριασμούς της στα social media να έχουν πλέον μία μαύρη φωτογραφία.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν ενεργό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας, αλλά δεν κλήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με την Αγγλία στο Nations League και ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα ΜΜΕ στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο διεθνής μπακ έφυγε λίγες μόνο ώρες πριν την αναμέτρηση της “γαλανόλευκης” στο Γουέμπλεϊ και βύθισε στο πένθος τους συμπαίκτες του και ολόκληρη την Εθνική Ομάδα.

 

Λίγο αργότερα ήρθε και το επίσημο μήνυμα από την ΕΠΟ, το οποίο και ανέφερε: “Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…”

Μαύρη φωτογραφία εξωφύλλου ανέβασε και ο Παναθηναϊκός στα social media, με τους “πράσινους” να θρηνούν έναν από τους νέους παίκτες της ομάδας, ο οποίος και είχε αρχίσει πλέον να αγωνίζεται ως βασικός στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις