Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Τα τραγικά στατιστικά του στο Αγγλία – Σλοβενία για το Euro 2024

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Τα τραγικά στατιστικά του στο Αγγλία – Σλοβενία για το Euro 2024
reuters

Παρά την πρόκρισή της στους “16” του Euro 2024, η εθνική Αγγλίας παίζει με τα νεύρα των φίλων της, μετά και τη νέα κακή της εμφάνιση κόντρα στην Σλοβενία (0-0). Ο “αστέρας” της ομάδας, Τζουντ Μπέλιγχαμ κυμάνθηκε στα ίδια τραγικά επίπεδα.

Η εθνική Αγγλίας απογοητεύει με τις εμφανίσεις της στο Euro 2024 και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δέχεται εντονότατη κριτική, αλλά και αποδοκιμασίες από τους φίλους της ομάδας. Από το… απόλυτο τίποτα των “τριών λιονταριών” στο ματς με την Σλοβενία, δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε στην πρεμιέρα της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2024, αλλά από εκεί και πέρα -με ελάχιστες εξαιρέσεις- αγνοείται, με τους “ειδικούς” να αναφέρουν ότι χρησιμοποιείται σε λάθος θέση από τον Σάουθγκεϊτ. Στο ματς με την Σλοβενία, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν “εξαφανισμένος”.

Τα στατιστικά του Μπέλιγχαμ σύμφωνα με το ESPN

0 σουτ, 0 ευκαιρίες, 0 επιτυχημένα τάκλιν, 0 πάσες στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου, μόλις 12% των μεταβιβάσεών του πήγαν μπροστά, 22% επιτυχημένων μονομαχιών (το χειρότερο ποσοστό στην ομάδα), 16 φορές απώλειας κατοχής της μπάλας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις