Αθλητικά

UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού!

Η νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία, αλλά και η ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Γερμανία, πρόσφεραν σημαντικούς βαθμούς στην χώρα μας, που εξασφαλίζουν την 14η θέση στη βαθμολογία της UEFA και πέντε ομάδες στις διοργανώσεις της ηπείρου μας την νέα σεζόν.

H Ελλάδα (23.300 βαθμοί) ανάλογα με την πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League, έχει ελπίδες και για την 13η θέση. Εκεί βρίσκεται η Ελβετία (23.700 βαθμοί) η οποία όμως δεν έχει άλλη ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωσηκαι το ενδεχόμενο να την περάσουμε είναι υπαρκτό.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αρχίσει την πορεία του από τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και ο δευτεραθλητής από τον Β’ γύρο. Αντίστοιχα, ο Κυπελλούχος θα ξεκινήσει από τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League με τις άλλες δύο ομάδες να ξεκινάνε από τον Β’ προκριματικό της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ