Αθλητικά

Βαγγέλης Παυλίδης: Γιουβέντους και Ίντερ θέλουν τον διεθνή Έλληνα επιθετικό

Δύο κορυφαίες ιταλικές ομάδες στο κυνήγι του Έλληνα σέντερ οφ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με τη φανέλα της Μπενφίκα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ψηλά αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι στο στόχαστρο της Γιουβέντους, η οποία τσεκάρει ζεστά την περίπτωσή του ως αντί-Βλάχοβιτς, ενώ σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, ο Έλληνας σέντερ φορ αρέσει πολύ και στην Ίντερ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μετράει φέτος 43 συμμετοχές με 20 γκολ και 9 ασίστ στην παρθενική του σεζόν με τη φανέλα της Μπενφίκα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις στο Champions League, όπου μέτρησε 7 γκολ και 3 ασίστ σε 12 παιχνίδια.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα