Site icon NewsIT

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Την προσπέρασε μέσα στο Μεστάγια

16.09.2023 | 19:55
Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Την προσπέρασε μέσα στο Μεστάγια

Soccer Football - LaLiga - Valencia v Atletico Madrid - Mestalla, Valencia, Spain - September 16, 2023 Valencia's Javi Guerra celebrates scoring their third goal with Hugo Duro REUTERS/Pablo Morano

Με κορυφαίο τον Ούγκο Ντούρο, η Βαλένθιαπάτησε” την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0 μέσα στο “Μεστάγια” και την προσπέρασε στη βαθμολογία της La Liga.

Με μία σαρωτική εμφάνιση, η Βαλένθια επιβλήθηκε εύκολα στο «Μεστάγια» της Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0) και την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα της στη La Liga.

Η ομάδα του Ρούμπεν Μπαράχα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της, με δύο γκολ του Ούγκο Ντούρο (5΄ και 34΄).

Οι «ροχιμπλάνκος» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Χάβι Γκέρα στο 54΄ «καθάρισε» οριστικά το ματς για τις «νυχτερίδες», που ανέβηκαν στους εννέα βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές.

Να αναφέρουμε πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε είδε τον Τομά Λεμάρ να αποχωρεί με φορείο λίγο πριν τη λήξη του ημίχρονου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version