Site icon NewsIT

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 1-2: Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έφερε την ανατροπή και τη νίκη στην πρεμιέρα της La Liga

18.08.2024 | 00:36
Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 1-2: Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έφερε την ανατροπή και τη νίκη στην πρεμιέρα της La Liga

Soccer Football - LaLiga - Valencia v FC Barcelona - Estadio de Mestalla, Valencia, Spain - August 17, 2024 FC Barcelona's Robert Lewandowski celebrates scoring their second goal with FC Barcelona's Raphinha REUTERS/Pablo Morano

Με το… δεξί ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα τις υποχρεώσεις της στη La Liga. Οι Καταλανοί έφεραν «τούμπα» το ματς στην έδρα της Βαλένθια, με δυο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (1-2).

Η Μπαρτσελόνα αγχώθηκε στην έδρα της Βαλένθια, βρέθηκε να “κυνηγάει” τους γηπεδούχους στο σκορ, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν εκεί για να “ξελασπώσει” τους Καταλανούς και να τους δώσει τη νίκη (1-2) στην πρεμιέρα της ομάδας στη La Liga.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (44’)η Βαλένθια ευτήχησε να ανοίξει το σκορ με τον Ντούρο. Η «απάντηση» της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση και ήρθε στις καθυστερήσεις του 45λέπτου, με τον Λεβαντόφσκι να κάνει το 1-1.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ ευτύχισε να κερδίσει πέναλτι στο 48’, με τον Πολωνό επιθετικό να στέκεται εύστοχος από τα 11 βήματα και να διαμορφώνει το τελικό 1-2. Η Μπαρτσελόνα έχασε σημαντικές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του αγώνα -όταν οι «νυχτερίδες» βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση- για περισσότερα γκολ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version