Site icon NewsIT

Βάλτε ένα γκολ! Ευκαιρίες, δοκάρια… ισοπαλία για Ατρόμητο και Πλατανιά

09.01.2016 | 17:04
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Όπως στον μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο, έτσι και στο πρωτάθλημα Ατρόμητος και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0, μετά από μια χορταστική αναμέτρηση με πολλές χαμένες ευκαιρίες και από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, αποφασισμένος να δείξει ποιο είναι το αφεντικό της συνάντησης. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ μέσα στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά οι Κρητικοί ήταν τυχεροί και κράτησαν το μηδέν. Ο Μπρίτο σημάδεψε το δοκάρι του Σωτηρίου στο 2′, ενώ στο 7′, ο Λε Ταλέκ βρήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, τον πέρασε, αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων τον πρόλαβαν.

Η τρίτη χαμένη ευκαιρία άνηκε και πάλι στον Λε Ταλέκ, η κεφαλιά του οποίου, πέρασε λίγο άουτ στο 14′. Μετά το 20′, οι παίκτες του Πλατανιά άρχισαν να βγαίνουν δειλά-δειλά από την περιοχή τους και στο 40′ έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, με τον Λαζαρίδη να διώχνει τη μπάλα σχεδόν πάνω στην γραμμή, έπειτα από πλασέ του Ανγκούλο.

Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη, αλλά οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες, με το σουτ του Ούμπιδες (53′) να περνάει μόλις άουτ και το πλασέ του Λε Τάλεκ -αφού πέρασε τον Σωτηρίου- να καταλήγει άουτ (61′). Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ανγκούλο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ..

Οι αλλαγές του Παράσχου έγιναν για να ενισχυθούν οι φιλοξενούμενοι μεσοαμυντικά, αλλά δεν οπισθοχώρησαν και στο 77′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Φυτανίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή το σουτ του Στανισάβλιεβιτς. Το παιχνίδι συνέχισε να έχει πολύ καλό ρυθμό, με τον Ατρόμητο να χάνει και αυτός μεγάλες ευκαιρίες με τον Λημνιό (84′) και τον Ναπολεόνι (91′).

 Έτσι, οι Περιστεριώτες παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς (13η θέση), δύο λιγότερους από τους Κρητικούς, οι οποίοι περιμένουν τα υπόλοιπα ματς για να δουν αν θα πέσουν από τη 10η θέση.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Πίτου Γκαρσία (75′ Λημνιός), Κοντοές, Ουμπίντες, Μπρίτο (63′ Μαρσελίνιο), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Λε Ταλέκ (85′ Μπαστακός).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν (73′ Δημήτρης), Μενδρινός, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ανγκούλο (87′ Αποστολόπουλος), Ράμος, Μιλούνοβιτς (70′ Στανισάβλιεβιτς), Μουνάφο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version