Site icon NewsIT

Βασίλης Σπανούλης για Κώστα Αντετοκούνμπο: «Τη Δευτέρα έχουν μίτινγκ οι γιατροί του Παναθηναϊκού και της Εθνικής»

21.07.2024 | 14:13
Βασίλης Σπανούλης για Κώστα Αντετοκούνμπο: «Τη Δευτέρα έχουν μίτινγκ οι γιατροί του Παναθηναϊκού και της Εθνικής»

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Βασίλη Σπανούλη να περιμένει όμως τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος και “παλεύει” να επιστρέψει από τον τραυματισμό που υπέστη στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο ίδιος Βασίλης Σπανούλης αποκάλυψε μάλιστα ότι αύριο Δευτέρα 22 Ιουλίου θα υπάρξει μίτινγκ των γιατρών του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας για να ληφθεί από κοινού η απόφαση για τη συμμετοχή ή μη, του Κώστα Αντετοκούνμπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δηλώσεις του Σπανούλη

«Αύριο έχουν μίτινγκ οι γιατροί του Παναθηναϊκού και της Εθνικής για να εξεταστεί και κλινικά ο Κώστας. Πρέπει να δούμε τι γίνεται για να πάρουμε το “ΟΚ” και από τις δύο πλευρές γιατί αυτό είναι το σωστό. Πρώτα από τον Παναθηναϊκό και μετά από τον γιατρό της Εθνικής ομάδας και στη συνέχεια θα μιλήσουμε. Ήδη κάνει ασκήσεις.

Ο Κώστας έχει τεράστιο ζήλο για να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά όσο ζήλο και να έχει, που το εκτιμάμε, το σεβόμαστε, αυτό δείχνει και τη νοοτροπία της Εθνικής και όλων των παιδιών, πρέπει να πάρουμε το ιατρικό “ΟΚ” και ότι είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί για την Εθνική μας».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version