Αθλητικά

Βασίλισσα και … ματ

Την πρώτη του φετινή ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη από την Ρεάλ με 80-70.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε τους παίκτες του να ξεκινούν καλά το ματς και να προηγούνται στο πρώτο δεκάλεπτο με 12-21. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την ελληνική ομάδα που επέτρεψε στους Ισπανούς να κάνουν ένα σερί 20-0 και να προηγηθούν με το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου με 34-28.

Στη συνέχεια οι μαδριλένοι τα έκαναν όλα καλά την ώρα που ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε αρκετά αμυντικά προβλήματα και να μην μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.


Tα δεκάλεπτα:
12-21, 34-28, 59-51, 80-70

Ρεάλ: Πριτζόνι 11 (3), Χάνσεν 3 (1), Λαβρίνοβιτς 15, Καουκένας 17 (1), Βελίτσκοβιτς 7 (1), Γκαρμπαχόσα 6 (1), Βιδάλ, Μπούλοκ 9 (1), Γιούλ 12 (2)

Παναθηναϊκός: Τέπιτς 6 (1), Σπανούλης 4, Περπέρογλου, Φώτσης 8 (2), Γκολέματς, Νίκολας 16 (4), Διαμαντίδης 7 (2), Πέκοβιτς 22, Καλάθης 1, Σερμαντίνι 6

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ