Site icon NewsIT

Βελτιωμένος αλλά ηττημένος ο Ολυμπιακός! Νίκησε 1-0 η Μπεσίκτας

07.08.2016 | 22:55
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στην Κωνσταντινούπολη από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπεσίκτας, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του εν όψει των παιχνιδιών με την Αρούκα για τα πλέι οφ του Europa League, αλλά και της έναρξης της Superleague. Βελτιωμένοι οι "ερυθρόλευκοι" σε σχέση με τα παιχνίδια με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά , αλλά άσφαιροι.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν από τις 20 Ιουλίου, όταν και είχαν ηττηθεί με 3-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τουλάχιστον στο φιλικό κόντρα στους Τούρκους, οι παίκτες του Βίκτορ (κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο) είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ενώ κέρδος αποτελούν οι νεαροί παίκτες της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός είχε στο αρχικό του σχήμα τους ταλαντούχους Βούρο, Μανθάτη και Ρέτσο από την Ακαδημία, ενώ κάτω από τα δοκάρια ήταν και ο νεοαποκτηθείς από την Γιουβέντους τερματοφύλακας, Λεάλι. Στις αρχικές επιλογές του Βίκτορ ήταν και ο Ζντιέλαρ ο οποίος, λίγο πριν από το τέλος, έδωσε τη θέση του σ’ έναν ακόμη ταλαντούχο νεαρό της Ακαδημίας, τον Ανδρούτσο.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά σε 2 λεπτά. Στο 58’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Σισμάνογλου και αμέσως μετά ο Πάρντο βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Μπεσίκτας αλλά το αριστερό πλασέ του αποκρούστηκε και η ισοφάριση δεν ήρθε. Όπως δεν ήρθε και λίγο πριν από το φινάλε σε ωραίο δεξί σουτ του Ιντέγε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σενιόλ Γκιουνές): Μπόικο (46’ Φαμπρίτσιο), Μπεκ (90+3’ Πεκτεμέκ), Μαρσέλο, Νέσιπ, Τόσιτς, Χάτσινσον, Αρσλάν (82’ Ροδόλφο), Όγκουζχαν (46’ Κουαρέσμα), Φράι (61’ Αράς), Σαχάν (46’ Αντριάνο), Τοσούν (46’ Σισμάνογλου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ Σάντσεθ): Λεάλι, Μποτία (46’ Ντα Κόστα), Ρέτσος, Βούρος, Ντε Λα Μπέγια (62’ Τσιμίκας), Μιλιβόγεβιτς (46’ Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (78’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (71’ Φορτούνης), Μανθάτης (63’ Ιντέγε), Πάρντο, Σεμπά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version