Δευτέρα, 30 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Βεζένκοφ μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Αφιερώνω το τρόπαιο στην κοπέλα μου»

Βεζένκοφ μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Αφιερώνω το τρόπαιο στην κοπέλα μου»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-85 του Παναθηναϊκού στον τελικό του Super Cup του μπάσκετ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, με τον Σάσα Βεζένκοφ να αναδεικνύεται MVP της διοργάνωσης.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε φοβερό φινάλε στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και οδήγησε τους Πειραιώτες στην κατάκτηση του τροπαίου, το οποίο και αφιέρωσε στην κοπέλα του, Νικόλ Ελευθεριάδου. Ο Βούλγαρος φόργουορντ των “ερυθρόλευκων” είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με την πρώην -πια- αθλήτρια του Ολυμπιακού και πλέον είναι και πάλι μαζί στην Ελλάδα, μετά την επιστροφή του από το NBA.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ

«Υπάρχουν διακυμάνσεις γιατί ομάδες δεν είναι στο 100%. Εμείς προσπαθήσαμε, κάναμε αρκετά καλή δουλειά, αλλά ήμασταν μαχητικοί και κερδίσαμε την κούπα. Θυμάστε πώς ξεκίνησε η περσινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τις πρώτες δύο κούπες και τον Παναθηναϊκό τις άλλες δύο. Δεν έχει να λέει κάτι. Είναι η πρώτη, είναι σημαντική για την αυτοπεποίθησή μας. Αύριο ξεκινά καινούργια μέρα, οπότε τα κεφάλια μέσα. Έχουμε δύο κορυφαίες ομάδες, γιατί όχι ο τελικός να είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός».

Για το ότι ήταν καθοριστικός στο τέλος: «Έμεινα συγκεντρωμένος και ο κόουτς Μπαρτζώκας με άφησε στο τέταρτο δεκάλεπτο μέσα. Είμαστε χαρούμενοι, προχωράμε, τίποτα δεν κρίνεται τον Σεπτέμβριο».

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο δύσκολο ξεκίνημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το πού αφιερώνει τη νίκη: «Είναι αφιερωμένη σε όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου στην κοπέλα μου και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου».

Ο Βεζένκοφ είχε 20 πόντους και 4 ριμπάουντ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις