Αθλητικά

Βίκινγκουρ – Παναθηναϊκός: Χωρίς Ντραγκόφσκι και Ουναΐ στο Ελσίνκι

Με σημαντικές απουσίες η αποστολή του Ρουί Βιτόρια για το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού στα playoffs του Conference League

Με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (11.02.2025) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Βίκινγκουρ (13.02.2025, 19:45, Newsit.gr), για τα playoffs του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει χωρίς έξι ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αράο, γυμναστήριο ο Ντραγκόφσκι, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πελίστρι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι και Ουναΐ (αιμάτωμα στην ποδοκνημική)

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ταξιδεύουν το πρωί της Τετάρτης με προορισμό το Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Πάλμερ Μπράουν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σφιντέρσκι, Σιώπης, Νταμπίζας, Φικάι, Μπρέγκου.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα