Site icon NewsIT

“Βολές” σε Μέσι: “Καλύτερός του πια ο Μπενζεμά”

16.07.2020 | 21:04
“Βολές” σε Μέσι: “Καλύτερός του πια ο Μπενζεμά”

Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Atletico Madrid - Camp Nou, Barcelona, Spain - June 30, 2020 Barcelona's Lionel Messi reacts, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Albert Gea

Ο συμπατριώτης του Λέο Μέσι και θρύλος της Μπόκα Τζούνιορς, Ούγκο «Ελ Λόκο» Γκάτι, άσκησε για μία ακόμη φορά δριμεία κριτική κατά του Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Γκάτι τόνισε ότι ο Μέσι θα πρέπει να αλλάξει το παιχνίδι του, καθώς στα 33 του χρόνια δεν είναι πια το ίδιο “αέρινος”, γεγονός που δεν του επιτρέπει να κερδίζει και τόσα παιχνίδια με την ομάδα του. Τον συνέκρινε μάλιστα με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος οδηγεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τίτλο στην Ισπανία, θεωρώντας αυτή τη στιγμή καλύτερο τον Γάλλο.

Οι δηλώσεις για τον Μέσι

«Τα έχω ξαναπεί. Ο Μέσι είναι εξαιρετικός, ό,τι θέλετε, αλλά στη σήμερον ημέρα ο Μπενζεμά είναι καλύτερος του Μέσι. Είναι ανώτερός του. Ο Μέσι δεν τα πηγαίνει καλά εδώ και πολύ καιρό. Ο Μπενζεμά πιάνει υψηλότερη απόδοση από εκείνν. Αυτά που κάνει ο Μπενζεμά έχει πολύ καιρό να τα κάνει άλλος παίκτης για τη Ρεάλ, με εξαίρεση τον Κριστιάνο, ο οποίος είναι αυτός που είναι. Ο Μπενζεμά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι παρών, σκοράρει, μιλάει όποτε πρέπει, έχει συμμετοχή. Ο Μέσι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, παίζει αλλά δεν είναι αυτός που θέλουμε να βλέπουμε. Σήμερα δεν κερδίζει ούτε ένα ματς.

Ο Μέσι θα το ξεπεράσει, αλλά δεν θα είναι ποτέ ο παίκτης που έτρεχε στον αέρα. Είναι η λογική του αθλητή. Το ταλέντο παραμένει, αλλά είναι 33 χρονών και είναι φυσικό να σε παίρνει από κάτω. Από τα 30 και έπειτα οι αθλητές αρχίζουν να πέφτουν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version