Site icon NewsIT

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-3: Δύσκολη νίκη για τους Βαυαρούς στην πρεμιέρα της Bundesliga

25.08.2024 | 18:29
Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-3: Δύσκολη νίκη για τους Βαυαρούς στην πρεμιέρα της Bundesliga

Soccer Football - Bundesliga - VfL Wolfsburg v Bayern Munich - Volkswagen Arena, Wolfsburg, Germany - August 25, 2024 Bayern Munich's Serge Gnabry celebrates scoring their third goal with teammates REUTERS/Carmen Jaspersen DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε με δυσκολία την Βόλφσμπουργκ 3-2 για την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga, με τους Βαυαρούς να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Η ανανεωμένη Μπάγερν Μονάχου με τον Βισέντ Κομπανί στον πάγκο της επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με 3-2 εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Bundesliga για τη σεζόν 2024/25 με τους Βυαρούς να ζορίζονται αρκετά στην «Volskwagen Arena».

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα στο 19΄έκανε το 0-1 για την Μπάγερν έπειτα από ωραίο γύρισμα του Μποέ, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μάιερ να σκοράρει στο 47΄και το 55΄κάνοντας την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση για τους «λύκους».

Οι Βαυαροί από την πλευρά τους είχαν την τύχη με το μέρος τους και κατάφεραν σε μια περιπετειώδης φάση να ισοφαρίσουν χάρη στο αυτογκολ του Καμίνσκι στο 65΄με τον Γκνάμπρι στο 82΄να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Με αυτό τον τρόπο η Μπάγερν πήρε το τρίποντο σε μια αναμέτρηση που έδειξε πως έχει ακόμα αρκετές αδυναμίες, με την Βόλφσμπουργκ από την πλευρά της να περιμένει την άφιξη του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, σε μια αρκετά σημαντική μεταγραφή για τους «λύκους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version