Site icon NewsIT

Βολονάκη – Ντάνου: Ο γυναικείος δυναμισμός που ξεχωρίζει στις εκλογές της ΕΟΚ

06.09.2024 | 14:30
Βολονάκη – Ντάνου: Ο γυναικείος δυναμισμός που ξεχωρίζει στις εκλογές της ΕΟΚ

Η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα διεκδικεί την ψήφο εμπιστοσύνης των σωματείων στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, έχοντας να παρουσιάσει -μεταξύ άλλων- τον δυναμισμό των υποψηφίων του, με την παρουσία της Φωτούλας Βολονάκη και της Νατάσας Ντάνου να εγγυάται τη διεκδίκηση των… αυτονόητων για το μπάσκετ γυναικών.

Οι εκλογές της ΕΟΚ είναι προ των πυλών δεδομένου πως σε λίγες μέρες τα σωματεία θα κληθούν να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ. Το… πολιτικό θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, στην προσπάθεια για την εξασφάλιση της ψήφου εμπιστοσύνης προκειμένου το άθλημα να εξελιχθεί και να κάνει βήματα προόδου.

Στην κατηγορία εκείνων που διεκδικούν την προτίμηση των σωματείων είναι δύο γυναίκες με μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μπάσκετ γυναικών, δύο γυναίκες με δυναμισμό και ξεκάθαρες προτάσεις/απόψεις για τη μετάβαση σε μια νέα εποχή.

Η Φωτούλα Βολονάκη και η Νατάσα Ντάνου, όπως υποστηρίζει η παράταξη “Πρώτα το Μπάσκετ” του Παναγιώτη Φασούλα, είναι έτοιμες και αποφασισμένες να προσφέρουν επί της ουσίας, εφόσον εξασφαλίσουν μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για δύο γυναίκες με δυναμισμό (ξεχώριζαν άλλωστε γι αυτόν από την εποχή που ήταν εν ενεργεία αθλήτριες) και ξεκάθαρες προτάσεις όσον αφορά στην επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ. 

Οι συνυποψήφιες έχουν τρέξει ήδη έναν… μαραθώνιο επαφών ώστε να εξηγήσουν και να παρουσιάσουν στα σωματεία πώς οραματίζονται την επόμενη μέρα, εφόσον το “Πρώτα το Μπάσκετ” του Παναγιώτη Φασούλα κερδίσει τις επικείμενες εκλογές.

Στο πρόγραμμα του “Πρώτα το Μπάσκετ” δίνεται άλλωστε μεγάλη έμφαση σε αυτό το κομμάτι, δεδομένου πως εκεί εντοπίζονται -από την πλευρά της παράταξης- πολλά κενά στην ανάπτυξη και την προβολή του μπάσκετ γυναικών.

Η παρουσία της Φωτούλας Βολονάκη και της Νατάσας Ντάνου εξηγεί πολλά και δεν είναι τυχαία άλλωστε, αφού αμφότερες έχουν βιώσει στο… πετσί τους όλες τις δυσκολίες και τις παθογένειες που έχει ο χώρος. Εξ ου κι η δυναμική με την οποία λειτουργούν όλο αυτό το διάστημα.

Ο χώρος του μπάσκετ γυναικών απαιτεί άλλωστε άμεσες δράσεις και τομές, όπως επεσήμαναν και στη διάρκεια της παρουσίασης του “Πρώτα το Μπάσκετ” για το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version