Σάββατο, 28 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Βόλος – Athens Kallithea 1-1: Ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με δυο γκολάρες

Βόλος – Athens Kallithea 1-1: Ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με δυο γκολάρες
Eurokinissi

Τέταρτη σερί ισοπαλία για την Athens Kallithea. Η αθηναϊκή ομάδα προηγήθηκε στην έδρα του Βόλου, όμως οι γηπεδούχοι της “έκοψαν” την πρώτη της νίκη στη φετινή Super League (1-1). Γκολάρες και από τις δυο ομάδες.

Βόλος και Athens Kallithea έμειναν στο 1-1 στο Πανθεσσαλικό, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δυο ομάδες. Τους 5 βαθμούς έφτασαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας ανέβηκε στους 4 β.

Ο Βόλος μπορεί να μπήκε πιο επιθετικά στο ματς, αλλά η Athens Kallithea ανέβαζε την απόδοσή της όσο περνούσαν τα λεπτά και ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, στην πρώτη της καλή στιγμή στην αντίπαλη εστία. Μετά από φάση διαρκείας στο 23′, ο Τζιάνι μπήκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και -μετά από ωραία ντρίπλα- “εκτέλεσε” άψογα τον Κόβατς για το εντυπωσιακό 1-0.

Η Athens Kallithea φάνηκε να μην επαναπαύεται μετά το προβάδισμα που πήρε και συνέχισε να παίζει επιθετικά. Ο Bόλος, όμως, ανέβασε… στροφές και στο 37′ έφτασε στην ισοφάριση με τρομερό γκολ του Μεντιέτα. Ο Αργεντινός βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με έναν “κεραυνό” έκανε το 1-1, σημειώνοντας το τρίτο του γκολ στη σεζόν.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (47′), ο Βόλος “άγγιξε” την ανατροπή του σκορ. Πρώτα ο Μίλετιτς είδε την προσπάθεια του να σταματάει πάνω στα σώματα των αμυντικών της Athens Kallithea, στη συνέχεια ο Άλτμαν δεν κατάφερε να νικήσει τον φοβερό Μπαραγκάν και ακολούθως ο Μύγας πέτυχε και πάλι τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, με νέο σουτ.

Στο 76′ οι γηπεδούχοι είχαν νέα σημαντική στιγμή για να σκοράρουν. Ο Κόμπα με σουτ από κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να νικήσει τον τρομερό τερματοφύλακα της Athens kallithea. Στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+4′), οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το ματς. Ο Μίλετιτς έκανε ολέθριο λάθος, ο Μουτίνιο μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερνάντου, Ασεχνούν (89΄ Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Άλτμαν (60΄ Κόμπα), Κόζστα (72΄ Κόντε).

Athens kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης (59΄ Σοΐρι), Μότοκ, Ισιμάτ Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μερκάτι (59΄ Μουτίνιο), Ντιμπά, Τζιάνι (59΄ Ματίγια), Ντεμέτριους (77΄ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (89΄ Βασιλόγιαννης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις