Site icon NewsIT
22:09 | 22.02.25

Βόλος – Λεβαδειακός 1-2: «Απόδραση» για τους Βοιωτούς στο 90+5′

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς (ΦΩΤΟ Eurokinissi)

Newsit Newsroom

Ντεμπούτο με γκολ ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς και νίκη για τους Βοιωτούς στο Πανθεσσαλικό

Ο Λεβαδειακός έκανε το 2/2 στις φετινές του αναμετρήσεις με τον Βόλο στη Super League, επικρατώντας με 2-1 μέσα στο Πανθεσσαλικό, σε ένα ματς με εκπληκτικό φινάλε.

Με την τρίτη σερί του νίκη στη Super League, ο Λεβαδειακός έφτασε τους 27 βαθμούς, κάνοντας τεράστιο βήμα για την παραμονή του στη Super League. Απ’ την άλλη, ο Βόλος παρέμεινε στους 21 β. (έχει 6 αγωνιστικές χωρίς “τρίποντο”) και φαίνεται πως η αγωνία για τη σωτηρία του, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.

Με το γκολ του Μπένιαμιν Βέρμπιτς Βέρμπιτς στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Βοιωτίας (81′) και με τον Πεδρόσο να ολοκληρώνει τη μεγάλη ανατροπή στο 90+5από κόρνερ του Σλοβένου η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασε στην πολύτιμη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κόβατς, Μύγας, Χέρμανσον, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Σούντγκρεν, Σκραπ, Χουάνπι (75′ Χουάνπι), Γκιλ, Λάμπρου (80′ Ασλανίδης), Κόζστα (64′ Κόντε).

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Βήχος, Αμπού Χάνα, Λιάγκας, Εραμούσπε (46′ Τζάλοου), Τσάπρας, Τσοκάι, Μπαλτζι (77′ Πεντρόσο), Συμελίδης (63′ Βέρμπιτς), Ρομό (77′ Όζμπολτ), Ζίνι (90′ Κάτρης).

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version