Site icon NewsIT

Βόλος – ΟΦΗ 1-3: Πρώτη νίκη για τους Κρητικούς στην Super League

01.09.2024 | 21:27
Βόλος – ΟΦΗ 1-3: Πρώτη νίκη για τους Κρητικούς στην Super League

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΟΦΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

O ΟΦΗ κέρδισε 3-1 τον Βόλο στην 3η αγωνιστική της Super League, με τους Κρητικούς να παίρνουν το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν μετά από μια ήττα και μια ισοπαλία. Φούντας, Σενγκέλια και Γουνγκ τα γκολ για την ομάδα του Δέλλα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Μεντιέτα.

Ο ΟΦΗ ήταν από την αρχή του αγώνα καλύτερος και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε ένα εκπληκτικό τέρμα του Ταξιάρχη Φούντα στο 11ο λεπτό του αγώνα. Ο Έλληνας επιθετικός στην επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα, σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ, βάζοντας τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ.

Στο 50΄ο Λεβάν Σενγκέλια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, για να έρθει ο Γουνγκ 10 λεπτά αργότερα να βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το 0-3 του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ με το γκολ του Μεντιέτα στο 82΄, κάνοντας το 1-3 σκορ που ήταν και το τελικό στο παιχνίδι.

Με αυτό τον τρόπο ο ΟΦΗ σε μια πειστική εμφάνιση κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη μετά από τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 4 βαθμούς, ενώ από την πλευρά του ο Βόλος έμεινε στους 3.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version