Κυριακή, 18 Αυγ.
31oC Αθήνα

Βόλος – Ολυμπιακός 0-2: Άνετη ερυθρόλευκη πρεμιέρα στο Πανθεσσαλικό για τη Super League

Βόλος – Ολυμπιακός 0-2: Άνετη ερυθρόλευκη πρεμιέρα στο Πανθεσσαλικό για τη Super League
Eurokinissi

Χωρίς να φορτσάρει, αλλά και να κινδυνέψει από τον Βόλο, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό (2-0) και ξεκίνησε με νίκη την πορεία του στη φετινή Super League. Αποβλήθηκε ο Βιγιαφάνιες των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, με δυο κίτρινες κάρτες, μέσα σε δυο λεπτά! Ο Μαρτίνς τις ασίστ στα γκολ των Ροντινέι και Μασούρα.

Μια… άνετη πρεμιέρα στη φετινή Super League είχε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες δεν συνάντησαν ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στον Βόλο και πήραν τη νίκη (2-0) στο Πανθεσσαλικό, σε ματς για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ματς είχε ένα γρήγορο ρυθμό στα πρώτα του λεπτά, με τον Ολυμπιακό να έχει το… πάνω χέρι και να πιέζει για να φτάσει στο γκολ, με τον Βόλο να προσπαθεί να μην αφήσει κενούς χώρους στην άμυνά του. Το γκολ των Πειραιωτών δεν άργησε να έρθει, με τον Ροντινέι να κάνει το 0-1 στο 13, με όμορφο σουτ του Ροντινέι -με το αριστερό πόδι- μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει την άμυνα του Βόλου για να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ και στο 32΄απέκτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Μέσα σε δυο λεπτά ο Βιγιαφάνιες αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα! Το πρώτο μέρος κύλησε με την ομάδα της Μαγνησίας να μην μπορεί να φτιάξει μια “σοβαρή” φάση στα καρέ του Τζολάκη και τους “ερυθρόλευκους” να ρίχνουν “στροφές”.

Θέλοντας να κάνει πιο επικίνδυνο στην επίθεση, ο Μεντιλόμπαρ πέρασε τον Ελ Κααμπί στη θέση του Κωστούλα (έκανε ντεμπούτο ο 17χρονος) με την έναρξη της επανάληψης. Πέρα από κάποιες “αναλαμπές” του Βόλου, ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του ματς. Στο 60′ ο Μαρτίνς σκόραρε -από μπαλιά του Μαρονικού, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του παίκτη που έδωσε την πάσα του γκολ.

Στο 71′ ο Μεντιλίμπαρ έριξε στο ματς τον Γιώργο Μασούρα και δυο λεπτά μετά ο Έλληνας επιθετικός έκανε το 0-2. Εξαιρετική μπαλιά του Μαρτίνς από τα δεξιά, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τελειώνει τη φάση με μονοκόμματο σουτ, που βρήκε και σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα!

Κάπως έτσι, το ματς κύλησε προς τη λήξη του, με τις δυο ομάδες να κάνουν κι άλλες αλλαγές και τον Ολυμπιακό να βλέπει στο 83΄ τον Ελ Κααμπί να μην μπορεί να νικήσει τον Σιαμπάνη σε τετ-α-τετ.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Βόλος (Χ. Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Κορέα, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης (89’ Μίλετιτς), Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (65’ Μεντιέτα), Βιγιαφάνιες, Φεράρι, Ασεχνούν (79’ Κόντε), Κόζτα (65’ Άλτμαν)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Τάχατος, Ασλανίδης, Σμέλερς, Δόσης

Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (57’ Στάμενιτς), Πιρόλα, Ορτέγκα, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο (81’ Γιάρεμτσουκ), Μαρτίνς, Βέλντε (71’ Μασούρας), Κωστούλας (46’ Ελ Κααμπί)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις