Πέμπτη, 15 Αυγ.
33oC Αθήνα

Βόλος – Ολυμπιακός: Μπλόκο της αστυνομίας στους φιλάθλους των «ερυρθόλευκων» για οργανωμένη μετακίνηση στο Πανθεσσαλικό

Βόλος – Ολυμπιακός: Μπλόκο της αστυνομίας στους φιλάθλους των «ερυρθόλευκων» για οργανωμένη μετακίνηση στο Πανθεσσαλικό
eurokinissi

Η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Βόλο για το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Super League, παρότι οι Πειραιώτες είχαν στην διάθεση τους 9.000 εισιτήρια.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία έκανε γνωστό ότι απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα με τον Βόλο (17/8-20:00), «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Βόλος είχε αποφασίσει να διαθέσει περίπου 10.000 εισιτήρια στους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση στην πρεμιέρα της Super League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις