Αθλητικά

Βόλος – Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο έγινε αναγκαστική αλλαγή με πρόβλημα στο γόνατο (video)

Για δεύτερη αγωνιστική σε αγώνα της Superleague ο Ολυμπιακός βλέπει κάποιον παίκτη του να αποχωρέι από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού. Αυτή τη φορά, ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο που έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο τραυματίστηκε στο γόνατο στο 37’ του Βόλος – Ολυμπιακός, όταν σε ένα τάκλιν του στον Σωτήρη Νίκη ο παίκτης του Βόλου έπεσε στο αριστερό γόνατό του.

Ο Χρήστος Θέος αμέσως ζήτησε να γίνει αλλαγή ο Πορτογάλος αμυντικός φοβούμενος κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ενόψει και των αγώνων με την Άρσεναλ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πήρε τη θέση του λίγα λεπτά μετά.

Για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου έκαναν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα