Αθλητικά

Βόλος – Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος σημείωσε δυο υπέροχα γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα του Βόλου, έχοντας το προβάδισμα (2-0) με δυο τρομερά γκολ του Παλάσιος.

Ο Παλάσιος ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού και σημείωσε δυο γκολάρες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην έδρα του Βόλου. ο Αργεντινός “ξεκλείδωσε” την άμυνα των γηπεδούχων, ανοίγοντας το σκορ στο 38′ με υπέροχη ενέργεια και τρομερό σουτ με το εξωτερικό!

Λίγο πριν ο διαιτητής Σιδηρόπουλος στείλει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, ο Παλάσιος έκανε το 2-0. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε το κατέβασμα με το στήθος έξω από την μεγάλη περιοχή του Βόλου, έπιασε το σουτ και νίκησε τον Κλέιμαν (φέρει ευθύνη ε την αντίδραση του).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ