Site icon NewsIT

Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1: Σημαντική νίκη με Μπεντακόρ για τα «λιοντάρια»

19.10.2024 | 18:59
Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1: Σημαντική νίκη με Μπεντακόρ για τα «λιοντάρια»

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε 1-0 τον Βόλό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο παιχνίδι που «άνοιξε» την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Super League. To γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες σημειώθηκε από τον Μπεντακόρ στο 62΄.

Ο Πανσερραϊκός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Βόλου, με τα «λιοντάρια» να κερδίζουν 1-0 και να φτάνουν στην 2η νίκη τους για τη φετινή Super League.

Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 62ο λεπτό, όταν μετά από ατομική ενέργεια του Μίλος Ντέλετιτς, ο Μπεντακόρ κέρδισε τους αμυντικούς του Βόλου και με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το γκολ του Μπεντακόρ ήταν το 5ο του στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Ισπανό επιθετικό να βρίσκεται στην 2η θέση των σκόρερ, πίσω από τον Λορέν Μορόν που έχει 6.

Τα τελευταία λεπτά ήταν συναρπαστικά. Στο 86’, Μπετανκόρ και Χουάν Καμίλο Σαλαζάρ έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον τελευταίο να σημαδεύει με πλασέ το δεξί δοκάρι της εστίας του Κόβατς. Δύο λεπτά μετά, έπειτα από σουτ του Λούκας Βιγιαφάνιες και ασθενή απόκρουση του Γκουγκεσασβίλι, ο Πέδρο Κόντε σκόραρε, όμως ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε.

Ο Μπετανκόρ, σε νέα αντεπίθεση, σούταρε πάνω από τα δοκάρια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να ισοφαρίσει ο Βόλος στα… δοκάρια στο 90+3’. Ο Ζούνιορ Μεντιέτα σούταρε, ο Γκουγκεσασβίλι απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Αμίν Γιασίν Ασεχνούν, που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι -η μπάλα έσκασε εκτός εστίας και απομακρύνθηκε.

Με οκτώ λεπτά καθυστερήσεων συμπληρωμένα -από τα έξι που έδειξε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης- ο Σαλαζάρ σπατάλησε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει, καθώς σε τετ-α-τετ τον σταμάτησε ο Κόβατς.

Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τα «λιοντάρια» να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο «τρίποντο» που φέρνει τον Πανσερραϊκό στους επτά βαθμούς, όσους έχει κι ο Βόλος.

Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Σούντγκρεν, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (73’ Κόντε), Μπερναντού, Μεντιέτα, Κόμπα, Άλτμαν (57’ Βιγιαφάνιες), Κόσζτα (87’ Ασεχνούν).

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Περούτσι, Λιάσος (59’ Ζελέν), Χαντάκιας (82’ Καρασαλίδης), Ντέλετιτς (74’ Σαλαζάρ), Τομάς (82’ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version