Αθλητικά

Βόλος – Πανσερραϊκός: Η κακοκαιρία Elias έφερε την αναβολή του αγώνα της Super League

Η Super League ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον Πανσερραϊκό, λόγω της κακοκαιρίας Elias που”χτύπησε” την περιοχή της Μαγνησίας.

Η κακοκαιρία Elias “χτύπησε” την περιοχή της Μαγνησίας -λίγες ημέρες μετά τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Danielκαι όπως ήταν αναμενόμενο, επηρέασε και την αγωνιστική δράση της ομάδας του Βόλου, στη Super League.

Το πρωί της Παρασκευής (29.09) η Λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή του Βόλος – Πανσερραϊκός για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος (01/10, 16:00), επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα από την Μαγνησία.

Για τον ορισμό νέας ημερομηνίας δεν αναμένεται να προκύψει κάποια δυσκολία, αφού οι δυο ομάδες δεν έχουν κάποιες άλλες υποχρεώσεις.

Η σχετική ενημέρωση της Super League

Ανακοινώνεται ότι, λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας Elias στην περιοχή της Μαγνησίας και ιδιαίτερα στην πόλη του Βόλου, ο αγώνας Βόλος ΝΠΣ – Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα