Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

“Βόμβα” στην Τρίπολη! Μεγάλο “διπλό” ο Παναιτωλικός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το πρώτο του “τρίποντο” μέσα στην Τρίπολη και παράλληλα το πρώτο του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα, που έχασε σωρεία ευκαιριών – Στα τελευταία λεπτά των ημιχρόνων μπήκαν και τα δυο γκολ

Ο Αστέρας μπήκε πολύ καλά στο ματς, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 6′ ο Φούντας βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, αλλά ο Στεφανάκος απέκρουσε με το πόδι. Ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοση του στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τα ηνία του αγώνα, ενώ στο 17΄δέχθηκε και νέα καλή φάση, με το πλασέ του Μάσα -σε φάση τετ-α-τετ με τον Στεφανάκο- να περνά άουτ.

Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάλας, πίεσαν για το γκολ και στο 28′ έχασαν νέα καλή στιγμή με την κεφαλιά του Σανκαρέ. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως και στην πρώτη τους ευκαιρία, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με την κεφαλιά του Ουάρντα (34′) από το ύψος του πέναλτι να βρίσκει δίχτυα.

Με την έναρξη της επανάληψης οι Αρκάδες προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, με το εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Φούντα (49′) να περνά μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου. Εκτός στόχου πέρασε και και η κεφαλιά του Χαμπντανί (62′). Ο Αστέρας βρισκόταν μόνιμα στο προσκήνιο, αλλά οι τελικές του προσπάθειες δεν είχαν το… επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού ο Παναιτωλικός αμύνθηκε σθεναρά και πήρε αυτό το σημαντικό “διπλό”, με τον Βιγιαφάνες να.. γράφει στο 90+5′ το 0-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε