Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Βρο”Χ”ή τα γκολ στη Βοιωτία! Ισόπαλοι Λεβαδειακός-Παναιτωλικός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Λεβαδειακός και ο Παναιτωλικός στη Βοιωτία. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους Αγρινιώτες να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τις πεντάρες… των προηγούμενων αγωνιστικών, στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο τους.

Οι Βοιωτοί μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, ωστόσο μπορούν να αισθάνονται και πικραμένοι από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς όχι μόνο έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, αλλά θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη, μιας και στο τελευταίο εικοσάλεπτο αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω. 

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που ευτύχησε να ανοίξει πρώτος το σκορ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Στο 11′ ο Μαρκόφσκι βρέθηκε στην περιοχή του Λεβαδειακού και εκτέλεσε τον Τσιντώντα, έπειτα από ασίστ του Βιγιαφάνες. Ο σέντερ φορ της ομάδας του Αγρίνιου ήταν σε θέση οφ σάιντ, αλλά ο βοηθός δεν το είδε.

Οι Βοιωτοί αιφνιδιάστηκαν, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη. Στο 20′, ο Μαρκόφσκι με κοντινή προβολή διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα του αλλά και του Παναιτωλικού, κάνοντας το 2-0.

Το υπόλοιπο της αναμέτρησης άνηκε αποκλειστικά στον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να μειώσουν πριν το ημίχρονο. Στο 40′, ο Φαβάλι σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο σώμα και στρώθηκε στον Γιακουμάκη, ο οποίος έκανε το 1-2 .

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Μάντζιος κέρδισε πέναλτι από τον Βιγιαφάνες στο 48′, το οποίο το μετέτρεψε σε γκολ, κάνοντας το 2-2. Οι Βοιωτοί έφτασαν, μάλιστα, κοντά στην ολική ανατροπή στο 59′, αλλά το φάουλ του Μιλιάζες βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

Ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες στο 69′, με τον Μπεχαράνο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έπειτα από μία αψιμαχία με τον Γιάχιτς. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, παρότι πίεσε αρκετά τους φιλοξενούμενους.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Τσιντώντας, Μιλιάζες (75′ Μίνγκας), Τριποτσέρης (29′ Νικολάου), Ουόν, Στάθης, Γιάχιτς, Ρομέου, Φαβάλι (70′ Μάρκοβιτς), Τσίμο Ναβάρο, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κούσας, Παπάζογλου, Ρουσκουγιέδα (65′ Μάρκος Πάουλο), Κουτρουμάνος, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Καπέλ, Βιγιαφάνες (71′ Κέβιν), Μαρκόφσκι (80′ Ουάρντα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε