Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Wimbledon: Ιστορική πρόκριση για Σάκκαρη!

ΦΩΤΟ @ryvlin
ΦΩΤΟ @ryvlin

Μεγάλη νίκη μετά από δραματικό ματς! Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ της Κριστίνα Πλίσκοβα και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Μια εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη πέτυχε την ανατροπή κόντρα στην Κριστίνα Πλίσκοβα και κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα της να προκριθεί στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον 2ο γύρο του βρετανικού Open απέναντι στην Τσέχα τενίστρια, νο 44 στον κόσμο και και παρ’ όλο που έχασε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ με 7-6 (8-6 στο τάι μπρέικ), κατάφερε με επιβλητική εμφάνιση να το… γυρίσει, να άρει τα άλλα δύο σετ (6-4, 6-4) και φυσικά την πρόκριση.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Σάκκαρη φτάνει στον 3ο γύρο ενός Grand Slam, καθώς το πέτυχε φέτος και στο Australian Open, ενώ στη συνέχεια στο Roland Garros ηττήθηκε στον 1ο γύρο. Να αναφέρουμε πως στην πρώτη της εμφάνιση στο Wimbledon, η Σάκαρη σταμάτησε στον 2ο γύρο.

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε το Νο. 39 της κατάταξης, Κατερίνα Σινιάκοβα, στον πρώτο γύρο του Grand Slam.

Το κυρίως ταμπλό δείχνει εξαιρετικά ποιοτικό και αναμένoνται επικές μονομαχίες στα court της αγγλικής πρωτεύουσας, με το Stoiximan.gr να έχει ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό infographic για την εκκίνηση και της φετινής διοργάνωσης με διάφορα σημαντικά στοιχεία από την ιστορία του Wimbledon!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε