Αθλητικά

Χαμός με Μακρόν στα αποδυτήρια της εθνικής Γαλλίας

Η Γαλλία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ, μετά τη νίκη με 2-0 επί του Μαρόκου στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, με τον Εμανουέλ Μακρόν να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Γαλλία θα διεκδικήσει το τρίτο Μουντιάλ της ιστορίας της και το δεύτερο σερί στον τελικό της Κυριακής (18/12) με την Αργεντινή, έχοντας στο πλευρό της και τον Εμανουέλ Μακρόν.

Ο πρόεδρος της χώρας βρίσκεται στο Κατάρ και παρακολούθησε τον ημιτελικό με το Μαρόκο, ενώ στη συνέχεια πανηγύρισε την πρόκριση της ομάδας του Ντεσάν μαζί με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.

Οι Γάλλοι διεθνείς έστησαν πάρτι στα αποδυτήρια του “Αλ Μπαΐτ”, με τον Εμανουέλ Μακρόν να ζει έντονες στιγμές.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί ότι ο Μακρόν αποθέωσε τον μέσο του Μαρόκο, Σοφιάν Άμραμπατ, ο οποίος πραγματοποίησε ένα φοβερό Μουντιάλ και δύσκολα δεν θα βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης.

«Είσαι ο καλύτερος μέσος της διοργάνωσης», ανέφερε ο Μακρόν στον άσο της Φιορεντίνα στα αποδυτήρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου
Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΛ έφτασε, με τους “βυσσινί” να πανηγυρίζουν την επιστροφή στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου