Site icon NewsIT

Χαμός στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Χεζόνια να κράζει on air τον προπονητή του

13.10.2024 | 17:11
Χαμός στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Χεζόνια να κράζει on air τον προπονητή του

EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL-4 ΒΕΡΟΛΙΝΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / MEDIA DAY ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η απρόσμενη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπιλμπάο προκάλεσε το on air ξέσπασμα του Μάριο Χεζόνια.

Η νέα εποχή στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αποχώρηση βασικών στελεχών όπως οι Ρούντι Φερνάντες, Σέρχι Ροντρίγκες, Γκερσόν Γιαμπουσελέ και Βενσάν Πουαριέ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, με τους Μαδριλένους να γνωρίζουν μαζεμένες ήττες σε Ισπανία και Euroleague.

Στις τάξεις των Μαδριλένων επικρατεί αναβρασμός μετά τις τέσσερις ήττες στα πρώτα επτά επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μάριο Χεζόνια, μάλιστα, άσκησε ασκεί δημόσια κριτική στον προπονητή του, Τσους Ματέο.

Ο Κροάτης φόργουορντ έκανε δηλώσεις στην ισπανική τηλεόραση μετά το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Ρεάλ με την Μπιλμπάο και ανέφερε: “Θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ για να κερδίσουμε το οτιδήποτε φέτος. Ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, αλλά μετά μας άλλαξε κι έτσι δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό μαζί με τους νέους παίκτες”. Με αυτόν τον τρόπο ο Χεζόνια έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το rotation που κάνει ο προπονητής της Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε τελικά με 83-79, με τον Τσους Ματέο να κρατάει χαμηλούς τόνους μετά τη λήξη του αγώνα, όταν και ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του παίκτη του.

“Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, όπως πάντα, είναι να μείνουμε ενωμένοι. Κατανοώ ότι ήταν μια στιγμή σύγχυσης. Αυτά για τα οποία πρέπει να μιλήσουμε, θα τα πούμε ιδιωτικά. Δεν μας αρέσει να το κάνουμε on air, αν είναι να ασκήσουμε κριτική σε κάποιον”, δήλωσε.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version