Αθλητικά

Χάνει το Ολυμπιακός – Αταλάντα ο Μουριέλ

Άσχημα νέα για την Αταλάντα ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη νοκ άουτ φάση του Europa League.

Ο Λουίς Μουριέλ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα στο Μπέργκαμο (2-1), αναμένεται να χάσει τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης.

Οι πιθανότητες να προλάβει τον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες, όπως άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του και ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι μετά το χθεσινό παιχνίδι.

«Είναι μια κακή στιγμή για εμάς. Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο μας έλειψαν οι αμυντικοί μας, τώρα όλοι οι επιθετικοί είναι τραυματίες. Ο Ζαπάτα, ο Ίλιτσιτς, ο Μίραντσουκ, ο Μουριέλ… Είναι κρίμα γιατί αν μείνεις εκτός για 20 ημέρες τότε θα χάσεις αρκετά ματς. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αντίδραση με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή τη φορά ήταν ο Πάσαλιτς που έπαιξε σέντερ φορ, την επόμενη φορά μπορεί αν βάλουμε έναν τερματοφύλακα σε αυτή τη θέση», τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ