Site icon NewsIT

Χάντερ Γούντχολ και Τάρα Ντέιβις-Γούντχολ το «χρυσό» ζευγάρι του στίβου με πρωτιά σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες

07.09.2024 | 20:46
Χάντερ Γούντχολ και Τάρα Ντέιβις-Γούντχολ το «χρυσό» ζευγάρι του στίβου με πρωτιά σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες

Ο Χάντερ Γούντχολ πήρε το χρυσό μετάλλιο στο T62 400μ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 και ακολούθησε την σύζυγός του, Τάρα Ντέιβις-Γούντχολ, στον “χρυσό” δρόμο που αυτή άνοιξε, στους Ολυμπιακούς Αγώνες που προηγήθηκαν.

Ένα “power couple” του κλασικού αθλητισμού. Χάντερ Γούντχολ και Τάρα Ντέιβις-Γούντχολ κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους παγκόσμιους “προβολείς” με τις «χρυσές» τους επιτυχίες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, αντίστοιχα.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Χάντερ Γούνχολ στήριξε και τελικά ζητωκραύγασε για την επιτυχία της συζύγου του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στον τελικό του μήκους.

Τώρα, ήταν η σειρά της Αμερικανίδας αθλήτριας να κάνει το ίδιο μέσα στο “Stade de France”. Ο Χάντερ Γούντχολ, στα 25 του χρόνια, κατάφερε να στεφθεί Παραολυμπιονίκης στα 400 μέτρα Τ62, μετά από έναν αγώνα γεμάτο ένταση και πάθος.

Η στιγμή ήταν “μαγική”, βγαλμένη από ταινία του Hollywood. Η Τάρα τον περίμενε, γεμάτη συγκίνηση, έτοιμη να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί, όπως εκείνος είχε κάνει έναν μήνα νωρίτερα.

Ο Χάντερ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, καθώς αυτό ήταν το πρώτο του χρυσό μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, μετά το χάλκινο που είχε κατακτήσει στο Τόκιο. «Το πρώτο μου χρυσό σε μεγάλο πρωτάθλημα και δεν θα μπορούσα να διαλέξω καλύτερη στιγμή. Η Τάρα με ενέπνευσε τόσο πολύ. Πριν από τους Ολυμπιακούς, έγραφε στο ημερολόγιό της ότι θα γίνει Ολυμπιονίκης. Έκανα κι εγώ το ίδιο και έγραφα: ‘Θα γίνω Παραολυμπιονίκης’. Και να που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», ανέφερε γεμάτος χαρά.

«Είναι τόσο απίστευτο, γεμάτο συναισθήματα», δήλωσε η Τάρα. «Περίμενα αυτή τη στιγμή και έζησα την αγωνία και το άγχος για να δω τον Χάντερ να πραγματοποιεί το όνειρό του. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής μας – να στοχεύουμε ψηλά και να μη σταματάμε μέχρι να φτάσουμε στους στόχους μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version