Site icon NewsIT

Χάποελ – Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για την πρόκριση [pic, vid]

02.08.2016 | 21:40
ΦΩΤΟ olympiacos.org

ΦΩΤΟ olympiacos.org

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό επαναληπτικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Χωρίς να έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, το ζητούμενο πλέον είναι να εμφανιστεί βελτιωμένος.

Έτοιμος για να μην ολοκληρώσει από τις αρχές Αυγούστου τη φετινή του πορεία στο Champions League είναι ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Χάποελ Μπερ Σεβά, στον επαναληπτικό του 0-0 του “Γ. Καραϊσκάκης” για τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η τελευταία προπόνηση δεν έκρυβε κάποιο απρόοπτο κι έτσι η ομάδα του Σάντσεθ καλείται να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα -όσον αφορά την αγωνιστική της εικόνα- και να πάρει την πρόκριση.

 

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Σιόβας, Ομάρ, Ντουρμάζ και Κασάμι.

Όλα δείχνουν πως ο Ισπανός κόουτς έχει κατασταλάξει στην διάταξη (4-3-2-1). Ο Καπίνο θα είναι κάτω από την εστία, οι Ντε Λα Μπέγια-Φιγκέιρας στα δύο άκρα της άμυνας και οι Ντα Κόστα-Μποτία στο κέντρο αυτής.

Στην τριάδα του άξονα φαίνεται πως έχει κλειδώσει η χρησιμοποίηση των Καμπιάσο (δεν βρισκόταν στην αποστολή του πρώτου ματς)-Μιλιβόγεβιτς-Μπουχαλάκη, την ώρα που μπροστά τους θα βρίσκονται οι Φορτούνης-Τσόρι (πέρασε σαν αλλαγή στο πρώτο ματς), με μοναδικό προωθημένο τον Ιντέγε. Θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικεί και ο Σεμπά, κάτι που ίσως αλλάξει ακόμα και το σύστημα της ομάδας…

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version