Παρασκευή, 6 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Χάρης Δούκας: Θα μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο γήπεδο για το πρώτο παιχνίδι και μετά θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος

Χάρης Δούκας: Θα μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο γήπεδο για το πρώτο παιχνίδι και μετά θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος

Ο Χάρης Δούκας μίλησε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ξεκαθαρίζοντας ότι πρώτα θα δώσει η ομάδα το πρώτο της παιχνίδι στη νέα έδρα της και μετά θα γίνει η κατεδάφιση της Λεωφόρου στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης.

Ο δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, ήταν καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής (6/9) σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι πρώτα θα δώσουν οι πράσινοι το πρώτο τους παιχνίδι στο νέο τους γήπεδο και στη συνέχεια θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος.

“Προχωράει, πάρα πολύ, με πολύ μεγάλη δύναμη η Διπλή Ανάπλαση, όπου ήταν ένας σκουπιδότοπος. Εκεί που θα γινόταν τάχα το γήπεδο, υπήρχαν μπάζα δέκα μέτρων, αντί να είναι έτοιμο για να μπουν τα μπετά. Οι μπουλντόζες υπάρχουν ήδη, καθαρίζουν τα γύρω-γύρω και σκάβουν.

Υπάρχει το γήπεδο του Ερασιτέχνη, υπάρχει κι ένας χώρος ο οποίος, μαζί με ένα τεράστιο χώρο πρασίνου που θα είναι 1,5 φορά ο εθνικός κήπος. Έχει ήδη προχωρήσει η συμβολαιοποίηση. Θα είναι ένα έργο πολύ μεγάλης ανάσας, θα είναι 1,5 χιλιόμετρο από την Ομόνοια.

Σε επόμενη φάση, να είναι καθαρό αυτό, βγάλαμε και την άδεια κατεδάφισης. Αλλά πρώτα θα μπει η ομάδα του Παναθηναϊκού και θα δώσει το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια θα προχωρήσει η δεύτερη φάση της Διπλής Ανάπλασης”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις