Site icon NewsIT

Χατσάνοφ: Ετσι κατάφερα να κερδίσω τον Στέφανο Τσιτσιπά»

29.03.2023 | 21:24
Χατσάνοφ: Ετσι κατάφερα να κερδίσω τον Στέφανο Τσιτσιπά»

Mar 10, 2023; Indian Wells, CA, USA; Stefanos Tsitsipas (GRE) reacts after losing a point during his 2nd round match against Jordan Thompson (AUS) (not pictured) during the BNP Paribas Open at Indian Wells Tennis Garden. Mandatory Credit: Jonathan Hui-USA TODAY Sports

Ο Κάρεν Χατσάνοφ μίλησε για την πρώτη νίκη της καριέρας του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ρώσος τενίστας, Καρέν Χατσάνοφ, χρειάστηκε επτά παιχνίδια για να “λυγίσει” τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μετά τον τραυματισμό του.

«Λένε ότι η τρίτη φορά είναι η τυχερή αλλά εμένα μου πήρε 7 φορές, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος. Το πιο σημαντικό δεν είναι ότι νίκησα τον Στέφανο αλλά ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκα» δήλωσε αρχικά ο Ρώσος τενίστας.

«Μετά το Australian Open είχα κάποια ζητήματα με έναν τραυματισμό. Επέστρεψα στο Ντουμπάι χωρίς να έχω δώσει πολλά ματς και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε αυτό το επίπεδο. Ήθελα να συνεχίσω με αυτό τον τρόπο, να απολαύσω τη διαδικασία, το ταξίδι, που έχει και συνέχεια» συμπλήρωσε ο Χατσάνοφ, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Τσιτσιπά.

«Πιστεύω ότι ο περιορισμός του Τσιτσιπά ήταν το κλειδί. Και οι δύο μας σερβίραμε αρκετά καλά στο πρώτο σετ, τότε πήγε στο tie-break και στο δεύτερο σετ, όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, έπρεπε να την αξιοποιήσω. Αυτές οι συνθήκες είναι πολύ γρήγορες, οπότε πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχεις καλό πρώτο service και ένα καλό επόμενο χτύπημα. Πιστεύω ότι και οι δύο μας παίξαμε εξαιρετικά επιθετικά, οπότε εκείνος που θα είχε πρώτος την ευκαιρία θα έφτανε στη νίκη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version