Site icon NewsIT

Χιού Ντάλας: Δεκτά μόνο τα ανθρώπινα λάθη

20.08.2014 | 16:54
Χιού Ντάλας: Δεκτά μόνο τα ανθρώπινα λάθη

Ο Χιού Ντάλας θέλησε να δείξει από τις πρώτες του ομιλίες προς τους διαιτητές της Superleague πως δεν σηκώνει.. μύγα στο σπαθί του

Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής των επαγγελματικών κατηγοριών στην Ελλάδα κέρδισε τις εντυπώσεις με τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά του, ενώ έκανε αυστηρές προειδοποιήσεις, τονίζοντας πως «.. εκείνοι που θα κάνουν λάθη τα οποία δεν θα είναι ανθρώπινα, δεν πρόκειται να έχουν δεύτερη ευκαιρία».

Επιπλέον, ο Ντάλας εμφανίστηκε αρνητικός στο να διατηρούν οι διαιτητές λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να απαγορεύει σε κανέναν κάτι τέτοιο, αλλά προτρέποντας όλους τους παρευρισκομένους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αυτό που επίσης επισήμανε κατά την ομιλία του, είναι πως δε θέλει κανείς τους να έχει οποιαδήποτε σχέση με παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ντάλας είχε και κατ’ ιδίαν συζητήσεις με καθέναν από τους διαιτητές της περσινής Σούπερ Λίγκας σχετικά με παιχνίδια στα οποία δεν είχαν καλή βαθμολογία, για να διαπιστωθεί τι έκαναν λάθος και πώς πρέπει να το διορθώσουν.

Εντομεταξύ, οι διαιτητές Γιάννης Κάμπαξης (Ευβοίας) και Γιάννης Τοπούζης (Θράκης) δεν κατάφεραν να περάσουν τα τεστ φυσικής κατάστασης που έγιναν στο ΟΑΚΑ, όπως και οι βοηθοί Θανάσης Θανασακούδης (Μακεδονίας), Νίκος Φαντόπουλος (Πειραιά) και Νίκος Καραϊσαρίδης (Πιερίας).

Διαβάστε ακόμα…

Παναθηναϊκός: Ας ενημερώσουν τον Ντάλας τι εστί Σπάθας

Απάντησε η ΕΠΟ! “Γκρίνιες πριν καν διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική”

Δυσαρέσκεια Αλαφούζου με ΕΠΟ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version