Τρίτη, 2 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Χορηγία της Uber στον Παραολυμπιονίκη Αθανάσιο Γκαβέλα για έναν χρόνο  

Χορηγία της Uber στον Παραολυμπιονίκη Αθανάσιο Γκαβέλα για έναν χρόνο  

Στο πλευρό του αθλητή στον δρόμο για τη διάκριση στους θερινούς αγώνες στην Γαλλία.

Με μεγάλη χαρά, η Uber ανακοινώνει την υποστήριξή της με ετήσια χορηγία προς τον αθλητή στίβου και χρυσό Παραολυμπιονίκη στα 100μ. κατηγορίας Τ11, Αθανάσιο Γκαβέλα, καθώς προετοιμάζεται για τους επόμενους θερινούς αγώνες στη Γαλλία.

Η δέσμευση της Uber για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις, αλλά με ισότητα και συμπερίληψη, αντικατοπτρίζεται στην υποστήριξη του Αθανάσιου Γκαβέλα για έναν χρόνο. Η εταιρεία, μέσω αυτής της συνεργασίας, ενισχύει τις προσπάθειες του αθλητή, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που τον ενθαρρύνει. Ο Αθανάσιος, όπως και οι συναθλητές του, συνεχίζει να προσφέρει σημαντικά μαθήματα ζωής μέσω των επιδόσεών του, αποτελώντας πρότυπο για την κοινωνία. Αποδεικνύει πως με αφοσίωση και σκληρή δουλειά, μπορούμε να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε πρόκληση και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η αφοσίωσή του και το ταλέντο του στον αθλητισμό επιβεβαιώνονται από το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Τόκυο το 2020  και την ανάδειξή του ως «Αθλητής με Αναπηρία της Χρονιάς» για τα έτη 2021 και 2023. 

Ως πλατφόρμα που διευκολύνει τις μετακινήσεις, η Uber επιδιώκει να διασφαλίσει την ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση για όλους, σωματικά, οικονομικά και κοινωνικά. Για να επιτευχθεί αυτό, στόχος της εταιρείας είναι η εξάλειψη του ρατσισμού, η προώθηση της ισότητας εντός και εκτός του οργανισμού, αλλά και η προώθηση της ασφάλειας και της αποδοχής, σε όλες τις κοινότητες που αυτή δραστηριοποιείται.  Οι ισότιμες ευκαιρίες απασχόλησης για άτομα με αναπηρία αποτελούν μια εντατική διεργασία στην Uber, η οποία παρέχει ευκαιρίες τόσο εντός του οργανισμού, όσο και εξωτερικά. Με την κατάλληλη εκπαίδευση από την έμπειρη ομάδα της Uber, και ειδικά διαμορφωμένα οχήματα, άτομα με κινητικά προβλήματα μπορούν να εργαστούν ως οδηγοί χωρίς κανένα εμπόδιο. Άλλωστε η Uber δεν κρίνει, απλά σε πάει.

Ο Αθανάσιος Γκαβέλας, εξέφρασε την χαρά της συνεργασίας του με την Uber δηλώνοντας: “Είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία και διευκολύνουν τομείς της καθημερινής τους ζωής. Η εύκολη, ελεύθερη και ασφαλής μετακίνηση δεν είναι πάντα δεδομένη, και γι’ αυτό η προσφορά της Uber είναι ουσιαστικής σημασίας στην βελτίωση της ζωής μας και την κατάκτηση των στόχων μας”.  

Η Uber εκφράζει την πλήρη υποστήριξή της προς τον Αθανάσιο Γκαβέλα και τη δέσμευσή της για την προώθηση της ισότητας και της αποδοχής στον αθλητισμό και πέρα από αυτόν. Μαζί, στον δρόμο για τη Γαλλία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις