Site icon NewsIT

Χωρίς ελληνικό…σεντόνι μετά από 19 χρόνια! Mείωσαν τη διαφορά οι Ρουμάνοι

04.08.2016 | 06:25
Χωρίς ελληνικό…σεντόνι μετά από 19 χρόνια! Mείωσαν τη διαφορά οι Ρουμάνοι

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αποκλείστηκαν από τον τρίτο προκριματικό γύρο και η Ελλάδα δεν θα έχει εκπρόσωπο στους ομίλους μετά από 19 χρόνια! Σε απόσταση αναπνοής είναι η Ρουμανία στη βαθμολογία της UEFA.

Η σεζόν 1996/1997 ήταν η τελευταία φορά που το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα έχει εκπρόσωπο στους ομίλους του Champions League. Τότε, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί από την Ρόζενμποργκ στον επαναληπτικό των προκριματικών με 3-0 στη Νορβηγία, μετά το υπέρ του 1-0 στο ΟΑΚΑ και είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο… έπεσε ακόμα περισσότερο και μένει να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι τρεις εκπρόσωποί μας στο Europa League. Τι εννοούμε…

Η Ελλάδα παραμένει 15η στην κατάταξη της UEFA, αλλά σε απόσταση αναπνοής είναι η Ρουμανία. Έτσι, κινδυνεύει να χάσει και τη συγκεκριμένη θέση κάτι που συνεπάγεται πως θα μειωθούν κατά ένα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τα προκριματικά του Champions League

Η συγκομιδή της Ελλάδας παρέμεινε στους 22.800 βαθμούς, ωστόσο μετά τη νίκη της Στεάουα Βουκουρεστίου επί της Σπάρτα Πράγας (2-0) η 16η Ρουμανία ανέβηκε στους 21.550 βαθμούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version