Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Χωρίς Ένχελς και Χατζισαφί η αποστολή του Ολυμπιακού! Με 21 παίκτες στη Λιβαδειά

Χωρίς Ένχελς και Χατζισαφί η αποστολή του Ολυμπιακού! Με 21 παίκτες στη Λιβαδειά
ΦΩΤΟ eurokinisi

Με 21 συνολικά ποδοσφαιριστές, αλλά χωρίς τον Μπγιόρν Ένχελς και τον Εχσάν Χατζισαφί, η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Σαββάτου (31/03) στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούνται από το Λεβαδειακό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η Superleague ξεκινάει και πάλι, μετά τη διακοπή που προκάλεσαν τα επεισόδια στην Τούμπα, στο τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Έτσι, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λιβαδειά για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (31/03) στις 19:30, με τον Όσκαρ Γκαρθία, να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς. Σε αυτή βρίσκονται συνολικά 21 ποδοσφαιριστές, αλλά όχι οι Ένχελς και Χατζισαφί, με απόφαση του Καταλανού τεχνικού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις