Site icon NewsIT

Χωρίς Ένχελς και Χατζισαφί η αποστολή του Ολυμπιακού! Με 21 παίκτες στη Λιβαδειά

30.03.2018 | 18:27
Χωρίς Ένχελς και Χατζισαφί η αποστολή του Ολυμπιακού! Με 21 παίκτες στη Λιβαδειά

Με 21 συνολικά ποδοσφαιριστές, αλλά χωρίς τον Μπγιόρν Ένχελς και τον Εχσάν Χατζισαφί, η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Σαββάτου (31/03) στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Οι "ερυθρόλευκοι" φιλοξενούνται από το Λεβαδειακό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η Superleague ξεκινάει και πάλι, μετά τη διακοπή που προκάλεσαν τα επεισόδια στην Τούμπα, στο τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Έτσι, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λιβαδειά για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (31/03) στις 19:30, με τον Όσκαρ Γκαρθία, να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς. Σε αυτή βρίσκονται συνολικά 21 ποδοσφαιριστές, αλλά όχι οι Ένχελς και Χατζισαφί, με απόφαση του Καταλανού τεχνικού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version