Σάββατο, 28 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Χωρίς Νίνη με Πλατανιά ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής τους Σωτήρη Νίνη και Τάσο Λαγό για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά.

Ο Νίνης είχε κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και έκανε θεραπεία.

Εκτός έμειναν και οι Σάντσεθ, Λουντ, Πέτριτς και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αναστασίου μετέχουν οι: Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης και Αγγελόπουλος. Μάλιστα τρεις από τους τέσσερις θα συμπεριλαμβάνονται και στην 18άδα του αγώνα με τον Πλατανιά.

Οσοι έμειναν εκτός: Νίνης, Πέτριτς, Σάντσεθ, Λουντ, Εσιέν, Βέμερ, Κότσαρης και Λάγος.

Το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

“Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά (27/09/2015 – 16:00 Novasports2) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόϊδο», τελειώματα και παιχνίδι.
Ο Νίνης έχει υποστεί κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική από χτύπημα σε προηγούμενη προπόνηση και έκανε θεραπεία, Εσιέν και Κότσαρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βέμερ έκανε θεραπεία και γυμναστήριο.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Χανιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Ελλάδα.
Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ζέκα, Δώνης, Αμπέντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Αγγελόπουλος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε