Ο εμβληματικός προπονητής υπέστη εγκεφαλικό τον περασμένο Νοέμβριο
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν θα καθίσει ξανά στον πάγκο των Σαν Αντόνιο Σπερς για το υπόλοιπο της σεζόν 2024/25, με τον 76χρονο προπονητή να συνεχίζει την ανάρρωσή του, μετά το ήπιο εγκεφαλικό που υπέστη τον Νοέμβριο του 2024.
Όπως αναφέρει ο γνωστός ρεπόρτερ του ΝΒΑ Shams Charania, ο Πόποβιτς δεν θα μπορέσει να καθοδηγήσει τους Σαν Αντόνιο Σπερς μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής χρονιάς, με τον 76χρονο θρυλικό προπονητή να έχει αντικαταστάτη τον συνεργάτη του, Μιτς Τζόνσον, ο οποίος καθοδηγεί την ομάδα τους τελευταίους μήνες.
Ο Πόποβιτς μάλιστα δεν είναι σίγουρο εάν θα καταφέρει να κοουστάρει ξανά, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα οριστικό μέχρι στιγμής. Άλλωστε τέτοια λεπτά ζητήματα θέλουν ειδική μεταχείριση.
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία της ομάδας με πέντε πρωταθλήματα και τρία βραβεία κορυφαίου προπονητή της χρονιάς, ενώ είναι και μέλος του Hall of Fame, αποτελώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του NBA.