Site icon NewsIT

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τα μετεγγραφικά στον Ολυμπιακό: «Πρέπει να γίνει κάποια άφιξη»

22.08.2024 | 18:05
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τα μετεγγραφικά στον Ολυμπιακό: «Πρέπει να γίνει κάποια άφιξη»

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea αλλά και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στις μετεγγραφικές εξελίξεις που αφορούν τον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης.

Με δηλώσεις του στην Cosmote TV ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της Δευτέρας (26/8, 20:30) με την Athens Kallithea, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι «σίγουρα θα γίνει κάποια άφιξη. Πρέπει να γίνει κάποια άφιξη», ενώ εξέφρασε την επιθυμία «η μετεγγραφική περίοδος να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τους «νεοφώτιστους», ενώ, όσον αφορά στον Ντάνι Γκαρθία που προέρχεται από τραυματισμό, δήλωσε ότι θα αποφασιστεί την Δευτέρα αν θα παίξει και πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε αναλυτικά:

– Για το ματς με την Athens Kallithea: «Περιμένουμε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που μόλις ανέβηκε στην κατηγορία και έχει όλες τις προσδοκίες που νιώθουν οι παίκτες, όταν έρχονται να παίξουν με μία πολύ μεγάλη ομάδα, ίσως για πρώτη φορά. Σίγουρα θα είναι δύσκολο και θα χρειαστεί να τρέξουμε πολύ και να δουλέψουμε πολύ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να τους κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος πως αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο».

– Για τον Ντάνι Γκαρθία: «Θα δείτε τη Δευτέρα αν θα παίξει ο Ντάνι Γκαρθία. Σίγουρα δεν θα παίξει ως βασικός και, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, θα αποφασίσουμε αν και πόσα λεπτά θα πάρει. Η αλήθεια είναι πως, με τις απουσίες των παιδιών που έχουν πάει στην Βραζιλία, αλλά και με κάποιους τραυματισμούς που έχουμε, είμαστε ίσα-ίσα για να συμπληρώσουμε την αποστολή. Ο Ντάνι είναι ένας παίκτης που γνωρίζω πολύ καλά. Είναι ένας έμπειρος παίκτης αλλά, ακόμα και πριν θεωρηθεί έμπειρος, είχε τα χαρακτηριστικά ενός έμπειρου παίκτη. Στην περίπτωσή του τα νούμερα δεν λένε την αλήθεια. Οι αριθμοί δεν σου δείχνουν τι παίκτης είναι, αλλά μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά σε μια ομάδα».

– Για τα μεταγραφικά: «Υπάρχουν αρκετές μέρες ακόμα μέχρι το τέλος των μετεγγραφών. Σίγουρα θα γίνει κάποια άφιξη. Πρέπει να γίνει κάποια άφιξη. Είμαστε κάποιοι άνθρωποι εδώ από πέρσι και θα ήθελα πάρα πολύ αυτό το σύνολο να διατηρηθεί. Να κρατηθεί αυτός ο κορμός και να γίνουν και κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Θέλω επίσης η μετεγγραφική περίοδος να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

– Για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που θα διεκδικήσει στο «Μαρακανά» κόντρα στη Φλαμένγκο το Διηπειρωτικό Κύπελλο κάτω των 20 ετών: «Η αλήθεια είναι πως έφυγαν πριν προλάβουμε να μιλήσουμε πολύ, γιατί είχαμε το ρεπό μετά το παιχνίδι στο Βόλο. Ούτως ή άλλως, πάντως, δεν είχα σκοπό να τους πω πολλά. Έχω δει αρκετά από τα περσινά παιχνίδια αυτής της ομάδας. Τα πήγαν εξαιρετικά και αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουν αυτό που ξέρουν, γιατί αυτό τους οδήγησε μέχρι εδώ. Δεν χρειάζεται να τους μεταφέρουμε περισσότερη πίεση. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και πρέπει να το ευχαριστηθούν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version