Site icon NewsIT

Χουρκάτς – Τσιτσιπάς: Πρόκριση με «ψυχή» για τον Έλληνα τενίστα (videos)

04.03.2021 | 18:19
Χουρκάτς – Τσιτσιπάς: Πρόκριση με «ψυχή» για τον Έλληνα τενίστα (videos)

Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia, February 19, 2021 Greece's Stefanos Tsitsipas in action during his semi final match against Russia's Daniil Medvedev REUTERS/Jaimi Joy

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε πολύ και κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς (Νο30 στον κόσμο) στο Ρότερνταμ, αλλά έκανε τελικά και τη δεύτερη νίκη (2-1 σετ: 6-4, 4-6, 7-5) του στη διοργάνωση, για να βρεθεί στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε με ένα μπρέικ το πρώτο σετ και έχασε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο κι έτσι το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο σετ, όπου και έγινε… σφαγή.

Ο Τσιτσιπάς έδειξε… ψυχή στο 5-4 και ανέτρεψε το σκορ σε 6-5, αναγκάζονταςτον αντίπαλό του να σερβίρει για να μείνει στο ματς. Ο Πολωνός τενίστας δεν άντεξε την “πίεση” και το Νο6 της παγκόσμιας έκλεισε το σετ και το ματς με μπρέικ για το 7-5.

Ο Στέφανος προκρίθηκε έτσι στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Καρέν Χατσάνοφ (Νο21 στον κόσμο) για μία θέση στην τετράδα του τουρνουά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version