Παρασκευή, 4 Οκτ.
23oC Αθήνα

Χρήστος Μουζακίτης: Το σόου του 17χρονου μέσου στο Ολυμπιακός – Μπράγκα και η αποθέωση από τους οπαδούς και τον Μεντιλίμπαρ

Χρήστος Μουζακίτης: Το σόου του 17χρονου μέσου στο Ολυμπιακός – Μπράγκα και η αποθέωση από τους οπαδούς και τον Μεντιλίμπαρ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός “σάρωσε” με 3-0 την Μπράγκα στη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τον Χρήστο Μουζακίτη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Στα 17 του χρόνια, ο περσινός τροπαιούχος του Youth League, Χρήστος Μουζακίτης, ξεκίνησε βασικός στο Ολυμπιακός – Μπράγκα και έκανε τη διαφορά στο κέντρο της ομάδας του Μεντιλίμπαρ.

Ο προπονητής των Πειραιωτών τον αποθέωσε μάλιστα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής είδε και τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τον χειροκροτούν προσωπικά στο κατάμεστο “Καραϊσκάκης”.

 

Ο Μουζακίτης είχε 87% στις πάσες του στο ματς, τρία κλεψίματα και ένα επιτυχές τάκλιν, με τον Μεντιλίμπαρ να δηλώνει για αυτόν τα εξής: «Πού και πού βγαίνουν τέτοιοι παίκτες. Ο Μουζακίτης μας έχει ενθουσιάσει γιατί και στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα. Όταν έχεις φάτσα καλού παιδιού, δεν σημαίνει ότι είσαι και αδύναμος. Έχει αυτή την συμπαθητική φυσιογνωμία, αλλά είναι και δυνατός».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις